Σουβλάκι από Μαρινάτο Καρέ με Μουστάρδα Δενδρολίβανου

ΥΛΙΚΑ: 800 γρ. καρέ αρνιού χωρίς κόκαλα σε μέτριους κύβους 4 μεγάλα χλωρά κλωνάρια δενδρολίβανου Χυμός από 3 λεμόνια Ξύσμα από 3 λεμόνια 250 γρ. μουστάρδα Hellmann’s Mild 100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη Λίγη ρίγανη ή θυμάρι Ανάλογο αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Πλύντε τα κλαδιά του δενδρολίβανου και ξακρ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Ιδέες σχεδιασμού για τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού

Είναι γνωστό ότι μέσα από την εικόνα και το βίντεο πολλές φορές παίρνουμε ιδέες για πράγματα η δουλειές τις οποίες έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε .Έτσι και εμείς σήμερα από το κατάστημα Πυροστιά θέλουμε να σας μεταφέρουμε μερικές από τις ιδέες μας ώστε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Το υλικό κατασκευής μίας επένδυσης τζακ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Αναβάθμιση τζακιού σε Ενεργειακό

Μετατροπή απλού Τζακιού σε ενεργειακό με κασέτα της εταιρείας Superkamin 98/ 55 s με δευτερογενή καύση . Δημιουργία θερμόθάλαμου εσωτερικά , καμινάδα Inox μέχρι επάνω στο καπέλο και δημιουργία θέσης για την τηλεόραση .  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Ψητός σολομός με πράσινη σάλτσα

Για 4 άτομα // Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά // Χρόνος Ψησίματος: 8-11 λεπτά ΥΛΙΚΑ   ΣΑΛΤΣΑ:   1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα 1/4 φλιτζάνι ξινή κρέμα 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι (λευκό και πράσινο τμήμα μόνο) 1 κουταλιά της σούπας ξίδι εστραγκόν 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Αρνίσια παϊδάκια με ουζμπέκικη μαρινάδα

Για 4 άτομα //Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά//Χρόνος για Μαρινάρισμα: 3 έως 5 ώρες Χρόνος Ψησίματος: περίπου 8 λεπτά ΥΛΙΚΑ Μαρινάδα / σάλτσα 1 μικρό κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε κομμάτια 4 κονσέρβες ντοματάκια 1 / 2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί 1 κουταλιά γλυκιά πάπρικα 1 κ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ