Οικονομικές & Πρωτότυπες Ιδέες για τη Διακόσμηση γύρω από το τζάκι

Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες και εμείς θα σας δείξουμε κάποιες από αυτές. Εμπνευστείτε και ξεκινήστε τη διακόσμηση σύμφωνα με τα τελευταία trends. Δημιουργήστε έναν κήπο Μερικά γλαστράκια ή ζαρντινιέρες είναι ό,τι πρέπει για να διακοσμήσετε το τζάκι σας εναλλακτικά και πρωτότυπα. Επειδή ο χώρος πάνω από το τζάκι ζεσταίνετε αρκετά προτιμήστε φυτά πο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Ιδέες & προτάσεις για τοποθέτηση τζακιού

Πολλά πράγματα αναθεωρούνται με την οικονομική κρίση. Ένα από αυτά είναι και η θέρμανση. Το τζάκι λοιπόν επιστρέφει στα σπίτια μας. Με αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε... Ποια είναι τα είδη του; Ποια τζάκια είναι πιο αποδοτικά; Η φωτιά έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ανθρώπου. Με την ανακάλυψη και τη ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Αναβάθμιση τζακιού σε Ενεργειακό

Γιατί να επιλέξω ενεργειακό τζάκι αντί του απλού παραδοσιακού? Το παραδοσιακό τζάκι έχει το μεγάλο μειονέκτημα της μειωμένης θερμικής απόδοσης (περίπου 8%). Το υπόλοιπο 92% της θερμότητας που παράγεται καταλήγει στην καμινάδα. Επίσης, το παραδοσιακό τζάκι καίει πολλά ξύλα, διότι υπάρχει πλήρης απουσία ελέγχου της καύσης. Τέλος, στην καλύτερη περίπ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Σουβλάκι από Μαρινάτο Καρέ με Μουστάρδα Δενδρολίβανου

ΥΛΙΚΑ: 800 γρ. καρέ αρνιού χωρίς κόκαλα σε μέτριους κύβους 4 μεγάλα χλωρά κλωνάρια δενδρολίβανου Χυμός από 3 λεμόνια Ξύσμα από 3 λεμόνια 250 γρ. μουστάρδα Hellmann’s Mild 100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη Λίγη ρίγανη ή θυμάρι Ανάλογο αλάτι και πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Πλύντε τα κλαδιά του δενδρολίβανου και ξακρ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Ψητός σολομός με πράσινη σάλτσα

Για 4 άτομα // Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά // Χρόνος Ψησίματος: 8-11 λεπτά ΥΛΙΚΑ   ΣΑΛΤΣΑ:   1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα 1/4 φλιτζάνι ξινή κρέμα 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι (λευκό και πράσινο τμήμα μόνο) 1 κουταλιά της σούπας ξίδι εστραγκόν 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ