4 Βασικοί Κανόνες Ψησίματος

1. Λάδωσε το φαγητό και όχι τις σχάρες!!   Το λάδι εμποδίζει το φαγητό να κολλήσει. Επίσης προσθέτει γεύση και υγρασία. Βουρτσίζοντας ή ψεκάζοντας το φαγητό με το λάδι λειτουργεί καλύτερα από ότι βουρτσίζοντας τη σχάρα με λάδι. Δεν σπαταλάς το λάδι σου και αποφεύγεις και μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση.     2. Παρακολούθησε το χρόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Καπνιστό κοτόπουλο με μπύρα

Για 4 άτομα // Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά // //Χρόνος αναμονής με Αλάτι: 1,5 με 2 ώρες// Χρόνος Ψησίματος: 1 με 1,5 ώρα ΥΛΙΚΑ   1 ολόκληρο κοτόπουλο, περίπου 2 κιλά, χωρίς  λίπος και καθαρισμένο. ¼ φλιτζάνι χοντρό αλάτι   ΜΑΡΙΝΑΔΑ 2 κουταλάκια του γλυκού κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια του γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Burger με ταλαγάνι, τηγανητά κρεμμύδια και σώς μπάρμπεκιου

ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα μπάρμπεκιου 1 μικρό μπουκάλι κέτσαπ (200 γρ) 4 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη (90 γρ) 4 κ.σ. worcestershire sauce (40 γρ) 4 κ.σ. ξύδι λευκό (30 γρ) 1/2 κ.γ. ταμπάσκο 1 μεγάλο κρεμμύδι ή 2 μικρά ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες μια πρέζα σκόνη τζίντζερ Για το κουρκούτι για τα κρεμμύδια 250 γρ μπύρα ξανθή 5 γρ ξερή μαγιά 1/2 κ.γ. ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ