ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΜΩΝ €

Από   Έως 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Προσφορά

Ελ Γκρέκο

Καινοτόµες, καλαίσθητες, σίγουρες και πρακτικές λύσεις που εµπλουτίζουν τα καθηµερινά µας διαλείµµατα στο σπίτι µε περισσότερη απόλαυση και χαλάρωση.

H µάρκα Ελ Γκρέκο αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση που έχουµε στη διάθεσή µας, όποια ώρα και για οποιονδήποτε λόγο έχουµε ανάγκη ένα γρήγορο γεύµα ή ένα ζεστό ρόφηµα, ή ακόμη και να φωτίσουμε κάποιο χώρο.

Η τεχνολογική πρωτοπορία, η ποιότητα κατασκευής και ο µοντέρνος σχεδιασµός των προϊόντων της, είναι οι σηµαντικότεροι παράγοντες που έχουν κατατάξει τη µάρκαΕλ Γκρέκο στην κορυφαία θέση της αγοράς των συσκευών και φιαλιδίων υγραερίου.

Χάρη στα προϊόντα Ελ Γκρέκο, µπορούµε, επίσης, να µετατρέψουµε τις πολύτιµες, αλλά περιορισµένες, στιγµές χαλάρωσης που διαθέτουµε σε δηµιουργικά και αναζωογονητικά διαλείµµατα. ∆ιαλείµµατα που µας δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσουµε τη διάθεση και την ενέργειά µας, αλλά και να κάνουµε πιο ουσιαστικούς και ξεχωριστούς τους δεσµούς µε την οικογένεια και τους φίλους µας.

Με τα καινοτόµα και πρακτικά προϊόντα της, η µάρκα Ελ Γκρέκο αποδεικνύει έµπρακτα ότι είναι όντως... ένα βήµα πιο µπροστά.

Βάση Ελ Γκρέκο
∆ιαθέτοντας βαλβίδα ασφαλείας και ειδικό σχεδιασµό, η Βάση Ελ Γκρέκο® µπορεί να συνδεθεί εύκολα -µε 2 µόνο κινήσεις!- και να αποσυνδεθεί το ίδιο εύκολα, ακόµη και όταν δεν είναι άδεια. Η Βάση Ελ Γκρέκο® χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ενώ µας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξου&mic...
Πολυεστία Ελ Γκρέκο
Για μικρές και μεγάλες δημιουργίες. Τώρα, οι μαγειρικές σας ανάγκες μπορούν να μετατραπούν σε ξεχωριστές δημιουργικές εμπειρίες. Η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® μπορεί να σας προσφέρει πολλές λύσεις χάρη στη δυνατότητα πολλών χρήσεων που διαθέτει, καθώς και τη μεγάλη ευκολία, σιγουριά, πρακτικότητα και ταχύτητα που παρέχει. Για τις μικρές ή μεγάλες μ...