Τηλ: +30 210 5051351

Προσφορά!

Newsletter

Παραδόσεις και κόστος

Φιάλη Υγραερίου 13kg

Φιάλη Προπανίου 13kg

24.00

Σε Απόθεμα

Φιάλη υγραερίου της Πετρογκάζ 13 κιλών.

Παράδοση στο σπίτι σας: +2€

(Η παράδοση κατ' οίκον ισχύει για τις περιοχές των Δυτικών Προαστίων:   Καματερό,  Πετρούπολη,  Ίλιον,  Περιστέρι,  Άγιοι Ανάργυροι)

 

Η τιμή αναφέρεται στην αναγόμωση της φιάλης. Αυτό σημαίνει ότι η φιάλη θα πρέπει να αντικαθίσταται με φιάλη ίδιας χωρητικότητας και εταιρείας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κενή φιάλη ή θα θέλατε να προμηθευτείτε την φιάλη από την αρχή πρέπει να αγοράσετε την εγγύηση της φιάλης. Η τιμή της εγγύησης για την 13kg φιάλη είναι 17€. Ισχύει για όσο χρονικό διάστημα θέλετε εσείς. Αν αποφασίσετε να επιστρέψετε τη φιάλη θα πρέπει να προσκομίσετε: την κενή και την ονομαστική απόδειξη εγγύησης (σας είχει δοθεί κατά την αγορά της φιάλης) και εμείς αντίστοιχα θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Προσοχή:

  • Σε καμμία περίπτωση δεν αγοράζουμε κενές φιάλες που έχετε προμηθευτεί από άλλα καταστήματα (γι αυτό και δίνουμε ονομαστικές αποδείξεις).
  • Οι κενές φιάλες που προσκομίζετε θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση (όχι σκουριές, τρύπες κοκ)
  • Οι φιάλες που θα πρέπει να προσκομίσετε να είναι των εταιρειών: Πετρογκάζ, Shell, Avin, BP και όχι άλλες φιάλες εξωτερικού.

Δωρεάν Μεταφορικά

Αφορά αγορές άνω των 100€ όπου το συνολικό βάρος της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 70 κιλά. Ισχύει Πανελλαδικά.

Κόστος μεταφορικών

Κατηγορία Βάρους Νο.1 – Από 0 έως 10 κιλά τα μεταφορικά είναι 5€ Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ήμερες με ταχυμεταφορική (courier). Ισχύει Αντικαταβολή.

Κατηγορία Βάρους Νο.2 – Από 10 έως 25 κιλά τα μεταφορικά είναι 7,50€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-4 εργάσιμες ήμερες με Courier η πρακτορείο μεταφορών είτε με φορτηγό της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής)

Κατηγορία Βάρους Νο.3 – Από 25 έως 50 κιλά τα μεταφορικά είναι 12€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών ή με φορτηγό της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής)

Κατηγορία Βάρους Νο.4 – Από 50 έως 150 κιλά τα μεταφορικά είναι 25€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών ή με φορτηγό της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής)

Κατηγορία Βάρους Νο.5 – Από 150 κιλά και άνω τα μεταφορικά είναι 50€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 2-5 εργάσιμες ήμερες με πρακτορείο μεταφορών ή με φορτηγό της εταιρείας μας (μόνο εντός Αττικής)

Αντικαταβολή (3€) - Ισχύει για μόνο αποστολές με ταχυμεταφορική (courier) είτε με φορτηγό της εταιρείας μας(0€)(μόνο εντός Αττικής). Για αποστολές με πρακτορείο μεταφορών θα πρέπει να προηγηθεί προεξόφληση είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Σχετικά Προϊόντα

 
Φόρτωση ...