Pellet Καθαρισμού Αιθάλης

Pellet Καθαρισμού Αιθάλης

Αέριο Γεμίσματος Αναπτήρων 250ml - SilverMatch

Αέριο Γεμίσματος Αναπτήρων 250ml - SilverMatch

Βιοαιθανόλη 5LT - Bionlov

Η βιοαιθανόλη bionlov είναι υψηλότερης ποιότητας και δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση σε τζάκι βιοαιθανόλης. Πιστοποιημένο από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας PZH.

23,00 €
ID#: 11929
SKU
BIONLOV-1520
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Bionlov
Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο (διαθέσιμα: 112)

Η βιοαιθανόλη bionlov είναι υψηλότερης ποιότητας και δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση σε τζάκι βιοαιθανόλης. Πιστοποιημένο από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας PZH. Η Bionlov® έχει υποστεί δευτερογενή επεξεργασία καθαρισμού-διαδικασία διόρθωσης ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή καύση σε εσωτερικό χώρο, διαδικασία που το κάνει να υπερέχει σε ποιότητα. Είναι άοσμη, χωρίς καπνό, χωρίς τέφρα, χωρίς αιθάλη.

Έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους και είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας που αφορά ουσίες-μείγματα και τον Ευρωπαϊκού κανονισμού REACH 1970/2006/ΕΚ και 1272/2008/ΕΚ - κανονισμού CLP.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΤΖΑΚΙΑ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ: Κατάλληλη για καύσιμο σε τζάκια βιοαιθανόλης για χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

ΚΗΠΟΣ: Για τον βραδινό φωτισμό του κήπου σε δοχεία βιοκαυσίμου και σε πυρσούς αιθανόλης, καταστροφή άλγης και απομάκρυνση βρύων.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Ως αντιπαγωτικό και καθαριστικό για το πλυντήριο παρμπρίζ.

ΟΙΚΙΑΚΑ: Για τον καθαρισμό παραθύρων, πλακιδίων, γυαλιού και χρωμίου. Για την αποκατάσταση μούχλας.

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ: Για τη βιομηχανία και τους τεχνίτες ως διαλύτης, για καθαρισμό και ψύξη.


ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΟΣΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ?

Τα καλά βιοκαύσιμα είναι άοσμα όταν καίγονται. Αυτό συμβαίνει, όταν το τζάκι έχει φτάσει τη θερμοκρασία λειτουργίας του, η οποία στα περισσότερα μοντέλα, διαρκεί λίγα λεπτά. Κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών καύσης, μπορεί να παρατηρήσετε μια μυρωδιά οινοπνεύματος, η οποία εξαφανίζεται κατα τη διάρκεια της καύσης. Αυτό συμβαίνει όταν το τζάκι είναι ακόμη κρύο και σταματά όταν φτάσει στη κατάλληλη θερμοκρασία λειτουργίας. Στην περίπτωση των καλών βιοκαυσίμων, η μυρωδιά είναι «αλκοόλ». Μυρίζοντας «χημικά» όπως καουτσούκ, πλαστικό ή οποιοδήποτε είδος καπνού σημαίνει ότι η ποιότητα του βιοκαυσίμου βρίσκεται στην κάτω πλευρά.


ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ BIONLOV ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΥΣΙΜΑ?

 Το Bionlov® ως βιοαιθανόλη αποστάζεται από τις πρώτες, ετήσιες φυτικές ύλες. Η τελική ποιότητα του προϊόντος επιτυγχάνεται μέσω της διαδικασίας διόρθωσης, η οποία επιτρέπει την απόρριψη ανεπιθύμητων ουσιών και χημικών ενώσεων από τη βιοαιθανόλη. Δεν «βελτιώνουμε» τη φύση και δεν προσθέτουμε τίποτα στο προϊόν μας εκτός από τα υποχρεωτικά μετουσιωτικά. Το προϊόν πρέπει να είναι τόσο καλό ώστε να το χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας. Και αυτό είναι.


ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΙΣΧΥ 100% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ?

Τα βιοκαύσιμα με ισχύ 100% δημιουργούνται αφυδατώνοντας το απόσταγμα. Δυστυχώς, η απομάκρυνση του νερού δεν επηρεάζει τη μυρωδιά της αιθανόλης. Η μυρωδιά προέρχεται από διάφορες ακαθαρσίες που προέρχονται από ρητίνες, στάχτες και υπολείμματα απόσταξης που αφαιρούνται μόνο μέσω της διαδικασίας διόρθωσης. Οι αφυδατωμένες αιθανόλες, επίσης γνωστές ως τεχνικές αιθανόλες, δεν υφίστανται ποτέ διόρθωση. Γι 'αυτό δεν πληρούν τα πρότυπα του Bionlov®.


ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ BIONLOV?

Αν έχετε δοχεία βιοαιθανολης χωρίς κεραμοβαμβακα στο εσωτερικό του, τότε αφαιρείτε το δοχείο από την εστία, το πλένετε καλά και το αφήνετε να στεγνώσει η το σκουπίζετε, με καθαρό και στεγνό πανί. Αν το δοχείο σας περιέχει κεραμοβάμβακα, τον αφαιρείται και καθαρίζετε με την ίδια διαδικασία που προαναφέραμε. Για καλύτερο αποτέλεσμα προτείνουμε , όπου είναι δυνατόν, την αντικατάσταση του κεραμοβάμβακα λόγω της αδυναμία του να πλυθεί και για το ενδεχόμενο να έχουν μείνει ακαθαρσίες μέσα στο δοχείο, όπως ρητίνες η άλλες ακαθαρσίες που περιείχε προηγούμενο καύσιμο. Δυστυχώς, στους καυστήρες με ελαφρόπετρα είναι αδύνατον να γίνει κάποιος καθαρισμός και το ιδανικό θα ήταν η αντικατάσταση του.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό

Εκτίμηση μεταφορικών