Φύλλωμα Πάνελ 100x100cm Φτέρη Λευκή - Spacegreen

Φύλλωμα Πάνελ 100x100cm Φτέρη Λευκή - Spacegreen

Φύλλωμα Πάνελ 50x50cm Χλόη - Spacegreen

Φύλλωμα Πάνελ 50x50cm Χλόη - Spacegreen

Φύλλωμα Πάνελ 100x100cm Πυξάρι Με Αγριολούλουδο - Spacegreen

Ένας κήπος σας «ταξιδεύει» σε μέρη που σφύζουν από ζωή.

Επιλέξτε ανάμεσα από φυσικά μοτίβα, χρωματιστά και απίθανες συνθέσεις με τεχνητά άνθη που θα αναζωογονήσουν το χώρο και τη διάθεσή σας.

Μεταμορφώστε οροφές, τοίχους και προσόψεις, τοποθετείστε τους σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, δημιουργώντας τρισδιάστατα σκηνικά που δεν περνούν απαρατήρητα! Μία ιδανική λύση για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο.

130,00 €
ID#: 11591
SKU
9880-7
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Spacegreen
Είδος Φυλλώματος Πάνελ
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Φύλλωμα σε πάνελ με φυσικό μοτίβο, απόλυτη αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες και πιστοποίηση anti-UV που είναι ιδανικό για την διακόσμηση τοίχων, οροφών και προσόψεων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Η πλούσια φυλλωσιά του δημιουργεί μία τρισδιάστατη αίσθηση που δίνει ζωή σε κάθε επιφάνεια. Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε τεχνητά χωνευτά φυτά, φύλλα και κλαδιά παράγοντας ξεχωριστές συνθέσεις και ακόμη πιο μοναδικά μοτίβα.

Πυκνή βάση διάστασης 100x100 εκ., που αποτελείται από αναρίθμητα, μικροσκοπικά πράσινα φυλλώματα με πυξάρι και με μοναδικό αγριολούλουδο, που φωτίζει με λευκές λεπτομέρεις το σύνολο της φυλλωσιάς, συνθέτουν έναν από τους πιο must have κωδικούς της συλλογής των τεχνητών κάθετων κήπων της spacegreen. Αποτελεί πιστό αντίγραφο των φυσικών που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά, για την ομορφιά και τη μοναδική τους διάρκεια!


Χαρακτηριστικά:

  • Χρώμα: Πράσινο
  • Υλικό: Πολυαιθυλένιο
  • Εσωτερικού Χώρου/Εξωτερικού Χώρου
  • Διαστάσεις: 100x100cm
  • Χρήση: Εσωτερικού Χώρου, Εξωτερικού Χώρου
  • Βραδύκαυστο και ανθεκτικό σε UV: Ναι
  • Πιστοποίηση βραδυκαυστότητας: διαθέτει
  • Πιστοποίηση ανθεκτικότητας σε UV: δεν διαθέτει

Εκτίμηση μεταφορικών