Φύλλωμα Πάνελ 100x100cm Μανόλια Με Ορχιδέα - Spacegreen

Φύλλωμα Πάνελ 100x100cm Μανόλια Με Ορχιδέα - Spacegreen

Φύλλωμα Πάνελ 100x100cm Φτέρη Λευκή - Spacegreen

Φύλλωμα Πάνελ 100x100cm Φτέρη Λευκή - Spacegreen

Φύλλωμα Πάνελ 100x100cm Τριφύλλι Με Ασπλήνιο - Spacegreen

Ένας κήπος σας «ταξιδεύει» σε μέρη που σφύζουν από ζωή.

Επιλέξτε ανάμεσα από φυσικά μοτίβα, χρωματιστά και απίθανες συνθέσεις με τεχνητά άνθη που θα αναζωογονήσουν το χώρο και τη διάθεσή σας.

Μεταμορφώστε οροφές, τοίχους και προσόψεις, τοποθετείστε τους σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, δημιουργώντας τρισδιάστατα σκηνικά που δεν περνούν απαρατήρητα! Μία ιδανική λύση για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο.

135,00 €
ID#: 11589
SKU
6231-7
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Spacegreen
Είδος Φυλλώματος Πάνελ
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Φύλλωμα σε πάνελ με φυσικό μοτίβο, απόλυτη αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες και πιστοποίηση anti-UV που είναι ιδανικό για την διακόσμηση τοίχων, οροφών και προσόψεων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Η πλούσια φυλλωσιά του δημιουργεί μία τρισδιάστατη αίσθηση που δίνει ζωή σε κάθε επιφάνεια. Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε τεχνητά χωνευτά φυτά, φύλλα και κλαδιά παράγοντας ξεχωριστές συνθέσεις και ακόμη πιο μοναδικά μοτίβα.

Πυκνή βάση διάστασης 100x100 εκ., που αποτελείται από αναρίθμητα φυλλώματα, αποχρώσεων του πράσινου και εμπλουτίζεται με τρισδιάστατα μπουκέτα από τριφύλλι και ασπλήνιο, δημιουργώντας μία αίσθηση έντασης απέναντι στα ομοιόμορφα φυλλώματα. Η τεχνητή φυλλωσιά τριφύλλι με ασπλήνιο της spacegreen αποτελεί πιστό αντίγραφο των φυσικών που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά, για την ομορφιά και τη μοναδική τους διάρκεια!


Χαρακτηριστικά:

  • Χρώμα: Πράσινο
  • Υλικό: Πολυαιθυλένιο
  • Εσωτερικού Χώρου/Εξωτερικού Χώρου
  • Διαστάσεις: 100x100cm
  • Χρήση: Εσωτερικού Χώρου, Εξωτερικού Χώρου
  • Βραδύκαυστο και ανθεκτικό σε UV: Ναι
  • Πιστοποίηση βραδυκαυστότητας: διαθέτει
  • Πιστοποίηση ανθεκτικότητας σε UV: -

Εκτίμηση μεταφορικών