Η Εταιρεία

Η εταιρεία Πυροστιά δραστηριοποιείται γύρω από τα τζάκια, το μπάρμπεκιου, άλλα και είδη εξωτερικού χώρου εδώ και αρκετές δεκαετίες. Έχοντας εξυπηρετήσει αρκετές περιοχές της Αττικής στο παρελθόν, η πολυετής πείρα μας, μας καθιστά έμπιστους και υπεύθυνους. Από το 1993 ξεκινήσαμε στην περιοχή της Πετρούπολης και σήμερα συνεχίζουμε να λειτουργούμε με 2 καταστήματα , την κεντρική έκθεση στην περιοχή του Ιλίου και το υποκατάστημα στην Πετρούπολη . Εάν επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα θα πειστείτε ότι η εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία άλλα και η ποιοτική επιλογή των προϊόντων, μας καθιστούν ένα από τα καλύτερα και πιο εξειδικευμένα καταστήματα του χώρου μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο λειτουργεί από το 2007 και συνεχώς εξελίσσεται, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που αφορούν κυρίως:

Την οικονομική θέρμανση (Ενεργειακά Τζάκια, Σόμπες Ξύλου - Πέλλετ, Λέβητες Πέλλετ - Ξύλου, Τζάκια Βιοαιθανόλης κ.α.)

Το Μπάρμπεκιου (Ψησταριές Ηλεκτρικές - Κάρβουνου - Αερίου, Προκατασκευασμένες Ψησταριές και πολλά αξεσουάρ)

Είδη Εξωτερικού Χώρου (Έπιπλα Κήπου - Βεράντας - Παραλίας, Αποθήκες, Συντριβάνια, Κούνιες, Ομπρέλες κ.α)

Θέρμανση:

Μεγάλη ποικιλία από Ενεργειακά - Παραδοσιακά Τζάκια, Σόμπες, Λέβητες και πολλά αξεσουάρ. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα, την υψηλή απόδοση και τη σύγχρονη τεχνολογική ασφάλεια. Παρέχουμε ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των προϊόντων, τα υλικά κατασκευής και τις εναλλακτικές τεχνολογίες για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου τύπου. Επίσης, μας χαρακτηρίζει η άριστη τοποθέτηση από εξειδικευμένο συνεργείο μας καθώς εμείς οι ίδιοι τοποθετούμε τα προϊόντα μας στον χώρο του πελάτη. Διάφορες από τις δουλειές μας μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο Facebook  

Barbeque:

Επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα Μπάρμπεκιου, είτε Κάρβουνου - Αέριου - Ρεύματος και εμείς θα το φέρουμε στον χώρο σας ενώ ταυτόχρονα θα σας μάθουμε όλα τα μυστικά ώστε να ψήσετε εύκολα και γρήγορα. Αν πάλι δεν έχετε καταλήξει κάπου, απευθυνθείτε σε εμάς για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή και να μείνετε ικανοποιημένοι. Κάθε Μπάρμπεκιου το οποίο θα επιλέξετε θα έχει ποιότητα κατασκευής, εγγύηση και ανταλλακτικά ώστε να είστε καλυμμένοι πλήρως. 

Είδη Εξωτερικού Χώρου:

Εξοπλίστε τον κήπο και το σπίτι σας με προϊόντα που εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη. Έπιπλα κήπου με κορυφαία ποιότητα και τιμές ανταγωνιστικές. Ανοξείδωτα δοχεία αποθήκευσης οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης. Αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε το Καφενείο ή το Ξενοδοχείο σας με Design ή Κλασσικά έπιπλα που θα σας αφήσουν ξέγνοιαστους για αρκετά χρόνια. 

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό αλλά και οι ποιοτικές μέθοδοι κατασκευής, εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Επισκεφθείτε μας και γνωρίστε από κοντά όλα τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!