Καπάκι από Ανοξείδωτο Χάλυβα για Pro 910 - Vulcanus

Καπάκι από Ανοξείδωτο Χάλυβα για Pro 910 - Vulcanus

Κλειδαριά για Καπάκι-Cover Lock Pro910 - Vulcanus

Κλειδαριά για Καπάκι-Cover Lock Pro910 - Vulcanus

Καπάκι από Ανοξείδωτο Χάλυβα για Pro 730 - Vulcanus

Κράτα την υγρασία, τους ρύπους και τη σκόνη μακριά από την επιφάνεια μαγειρέματος του grill σου και προστάτεψε την από τη φθορά, για να μπορείς να απολαμβάνεις την υπαίθρια μαγειρική σου με ασφάλεια.

299,00 €
ID#: 11818
SKU
900060
Περισσότερες Πληροφορίες
Εγγύηση 2 χρόνια
Κατασκευαστής Vulcanus
Υλικό Κατασκευής Ανοξείδωτο
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Χρησιμοποίησε το καπάκι  grill της σειράς Vulcanus Pro730, για να διατηρήσεις το grill σου όπως την πρώτη μέρα που το απόκτησες. Κράτα την υγρασία, τους ρύπους και τη σκόνη μακριά από την επιφάνεια μαγειρέματος του grill σου και προστάτεψε την από τη φθορά, για να μπορείς να απολαμβάνεις την υπαίθρια μαγειρική σου με ασφάλεια. Επιπλέον, προφυλάσσει την επιφάνεια από πιθανά ατυχήματα Το Kάλυμμα καπάκι  από ανοξείδωτο ατσάλι, εφαρμόζει τέλεια στην επιφάνεια του grill, κρατάει το νερό της βροχής μακριά από την επιφάνεια ψησίματος και δεν επιτρέπει στον αέρα να εισχωρήσει φέρνοντας μαζί του φύλλα, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να ρυπάνει την επιφάνεια μαγειρέματος. Έτσι, το πλατώ μένει καθαρό και είναι πανέτοιμο να ψήσεις κάθε στιγμή.
Για μέγιστη ασφάλεια, συνδυάστε το με την κλειδαριά για το Kάλυμμα καπάκι  Vulcanus Cover Lock Pro730, που πωλείται ξεχωριστά.

Χαρακτηριστικά:

  • Ανοξείδωτος Χάλυβας
  • Εγγύηση 2 ετών.
  • Διαστάσεις Αξεσουάρ: Πλάτος: 74,5 cm / Ύψος: 2,5 cm / Βάθος: 74,5 cm / Βάρος: 5,8 kg

Εκτίμηση μεταφορικών