Μαντεμένια Κατσαρόλα 24cm με Θερμόμετρο - COMBEKK - σε χρώματα

Μαντεμένια Κατσαρόλα 24cm με Θερμόμετρο - COMBEKK - σε χρώματα

Κατσαρόλα από Μαντέμι 5lt Iron - estia

Η μαντεμένια κατσαρόλα Estia της σειράς Iron είναι ιδανική επιλογή για ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών, χάρη στη φυσικά αντικολλητική επίστρωση που διαθέτει.

55,00 €
ID#: 9622
SKU
01-9946
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής estia home art
Υλικό Κατασκευής Μαντέμι
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Η μαντεμένια κατσαρόλα Estia της σειράς Iron είναι ιδανική επιλογή για ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών, χάρη στη φυσικά αντικολλητική επίστρωση που διαθέτει. Είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες (επαγωγικές, αλογόνου, ηλεκτρικές κεραμικές και γκαζιού), ενώ το μαντεμένιο καπάκι την καθιστά κατάλληλη για χρήση σε φούρνο, τζάκι ακόμη και απευθείας πάνω στη φωτιά

Η θερμότητα διανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του σκεύους και διατηρείται ακόμη και όταν αφαιρεθεί από την εστία. Έτσι το μαγείρεμα ολοκληρώνεται κατά το σερβίρισμα ενώ το φαγητό παραμένει ζεστό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Η κατασκευή του χωρίς τοξικές ουσίες PFTE και PFOA το καθιστούν ασφαλές σε κάθε χρήση.


IRON SERIES

Τα μαντεμένια σκεύη Iron Series είναι συνώνυμα του αργού μαγειρέματος που απογειώνει τις γεύσεις των φαγητών. Ο χυτοσίδηρος είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που διανέμει ομοιόμορφα την θερμότητα σε όλη την επιφάνεια, από τον πάτο έως τα τοιχώματα. Παράλληλα, διατηρεί την θερμοκρασία του για μαγείρεμα σε χαμηλές και μέτριες θερμοκρασίες διατηρώντας τη θρεπτική αξία των τροφών αναλλοίωτη & εξοικονομώντας ενέργεια.

Χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 5lt
  • Μήκος: 33,8cm
  • Πλάτος: 11,7cm
  • Υψος: 25,7cm
  • Βάρος: 5,3kg

Εκτίμηση μεταφορικών