Λειτουργία Eshop και εξυπηρέτηση πελατών με στόχο το #menoumespiti #psinoumespiti

17 Μαρτίου 2020

 

Η ΠΥΡΟΣΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ #MENOYMESPITI και το #PSINOUMESPITI  

 

 

Φίλοι μας,

Αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Στην Πυροστιά , θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον πάνω απ' όλα να προστατέψουμε τους συνεργάτες μας, τις οικογένειές τους και εσάς τους φίλους και πελάτες μας.

Η εταιρεία Πυροστιά , με γνώμονα την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού του αλλά και την απρόσκοπτη συνέχιση παροχής υπηρεσιών ψηλού επιπέδου προς τους πελάτες του , έχει ήδη λάβει μέτρα για την προστασία από τον COVID-19.
Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα  που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να αντιμετωπίσουμε με τον προσφορότερο τρόπο τις επιπτώσεις της επιδημίας.
Με βάση το Σύστημα που έχουμε από καιρού επεξεργαστεί για παρόμοιες περιπτώσεις, έχει ήδη δημιουργηθεί ειδική Ομάδα Διαχείρισης της κρίσης, με στόχο την συνεχή παρακολούθηση των γεγονότων, την δυναμική εκπόνηση σχεδίων προστασίας του προσωπικού και την κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερη λειτουργία της εταιρείας στις συνθήκες που επικρατούν.
Η προστασία της υγείας των ανθρώπων μας από το γραφείο μέχρι το φορτηγό είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, η οποία αντανακλά άμεσα και στις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες.
Προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο έκθεσης των ανωτέρω στο COVID-19, έχουμε λάβει τα ακόλουθα μέτρα, τα οποία αξιολογούνται και αναπροσαρμόζονται σε καθημερινή βάση ανάλογα με τις εξελίξεις.
 Επιπλέον
Υπάρχει καθημερινή ενημέρωση σε όλους τους εργαζομένους με ταυτόχρονη παρουσίαση όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής που πρέπει να ακολουθούν.
Ενισχύθηκε ο καθαρισμός των γραφείων και εγκαταστάσεών μας σε επίπεδο συνεχούς καθαρισμού καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
Ενισχύθηκαν  τα  ατομικά μέτρα υγιεινής των εργαζομένων με την παροχή των κατάλληλων συστηνόμενων μέσων (γαντιών, μασκών και αντισηπτικών). Όλοι οι προσερχόμενοι στις εγκαταστάσεις μας θερμομετρούνται προληπτικά.
Ενισχύθηκε ο καθαρισμός των φορτηγών που διακινούν τα εμπορεύματα των πελατών μας σε καθημερινή βάση.
Ενισχύθηκαν  τα προστατευτικά  μέτρα για τους οδηγούς μας που διακινούν εμπορεύματα.
Ανεστάλησαν  όλα τα επαγγελματικά ταξίδια και η συμμετοχή των στελεχών της εταιρείας σε όλες τις εξωτερικές υποχρεώσεις αρχικά μέχρι το τέλος Μαρτίου ή μέχρι τις επόμενες οδηγίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Για όλες αυτές τις ημέρες ισχύουν οι παρακάτω όροι:

Παραγγελίες  : Εκτελούνται και παραδίδονται κανονικά όλες οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες ,εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα τα εμπορεύματα .

Μεταφορικά : Δωρεάν μεταφορικά Σε όλη την Αττική για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ . (Αφορά το διάστημα που τα καταστήματα λιανικής είναι κλειστά και δεν ισχυει για την καυσιμη υλη ).

Παραδόσεις: Τα προϊόντα μας παραδίδονται έπειτα απο απολυμαντικό ψεκασμό  σε εσάς εκτός σπιτιού και με την λιγότερη δυνατή επαφή με τον πελάτη η στο πρακτορείο μεταφορών που επιθυμείτε .

Πληρωμές: Οι παραγγελίες μπορούν να πληρώνονται ηλεκτρονικά μέσω του eshop είτε μέσω ηλεκτρονικής κατάθεσης .

Καταστήματα : Τα καταστήματα μας παραμένουν κλειστά απο 18/3/2020 μεχρι νεοτέρας απόφασης εκ της κυβερνήσεως.

Τηλεφωνικό Κέντρο : Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα γίνετε  καθημερινά  9:00 - 15:00 

Σε αυτή τη βάση, θέλουμε να γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι μας παραμένουν στη διάθεσή σας , μπορείτε δε να επικοινωνείτε μαζί τους είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail.
Σας διαβεβαιώνουμε λοιπόν ότι η εταιρεία Πυροστιά  θα συνεχίσει να προσφέρει όπως πάντα σε εσάς το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και θα στηρίξει την αλυσίδα τροφοδοσίας  με κάθε απαραίτητη ενέργεια. Παρ’όλα αυτά, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι έκτακτα κυβερνητικά μέτρα, η διεθνής συγκυρία, οι αποφάσεις και δεσμεύσεις τρίτων (ανταποκριτών ή συνεργατών μας) που επάγονται περιορισμούς στην διακίνηση εμπορευμάτων, ενδέχεται να προκαλέσουν επιπλέον κόστη, καθυστερήσεις και αλλαγές σε προγραμματισμένες παραδόσεις ή σε μελλοντικές εντολές φόρτωσης. Παρ’όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με την μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια  στην ομαλή διατήρηση της ροής των παρεχομένων από εμάς υπηρεσιών.
Παραμένουμε στην διάθεση σας για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση.