Πλάκα Ψησίματος Μαντεμένια για Triton 2.0 και 2.1 - Landmann

Πλάκα Ψησίματος Μαντεμένια για Triton 2.0 και 2.1 - Landmann

Πλάκα Μαντεμένια 420 2 Όψεων - Outdoorchef

Πλάκα Μαντεμένια 420 2 Όψεων - Outdoorchef

Πλάκα Ψησίματος Μαντεμένια για Miton 3.1 - Landmann

 Μαντεμένια Πλάκα Ψησίματος, κατάλληλη για  την ψησταριά Miton 3.1 της Landmann. Ψήστε και μαγειρέψτε απευθείας πάνω στη φωτιά και απολαύστε μοναδικά αποτελέσματα από την άριστη διάχυση θερμότητας σε όλη την επιφάνειά της.

100,00 €
ID#: 2579
SKU
LD13192
Περισσότερες Πληροφορίες
Εγγύηση 2 χρόνια
Κατασκευαστής Landmann
Υλικό Κατασκευής Μαντέμι
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

 Μαντεμένια Πλάκα ψησίματος Landmann  για την ψησταριά Miton 3.1 της Landmann. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαντεμένια πλάκα σας για οποιαδήποτε δουλειά στην κουζίνα. Για παράδειγμα, είναι ιδανική για να σωτάρετε λαχανικά, να ξεροψήσετε κοτόπουλο, να μαγειρέψετε ζουμερές μπριζόλες, να τηγανίσετε πατάτες. Επίσης, η μαντεμένια πλάκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν πάνω σε φωτιά, σε εστία, μέσα στο φούρνο σαν ταψί.

Επωφελειθείτε από όλα τα οφέλη του μαντεμιού, όπως: 

  • Διαθέτουν φυσική αντικολλητική επιφάνεια
  • Κρατούν ζεστό το φαγητό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
  • Απελευθερώνουν σίδηρο στο φαγητό
  • Έχουν απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής
  •  Είναι ιδανικά τα σκεύη μαντεμιού για μαγείρεμα απευθείας πάνω σε φωτιά

Διαδικασία καθαρισμού & συντήρησης μαντεμένιας πλάκας:

Αφού τελειώσετε με το μαγείρεμα, αφήστε το μαντεμένιο σκεύος σας να κρυώσει εντελώς, πριν το ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε υγρό πιάτων ή σαπούνι για να το καθαρίσετε γιατί καταστρέφεται η πατίνα στην επιφάνειά του. Καθαρίστε το με ειδική βούρτσα καθαρισμού και αφήστε το να στεγνώσει. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι λεκέδες θα φύγουν με την χρήση της βούρτσας καθαρισμού. Στεγνώστε το σκεύος σας αμέσως μετά τον καθαρισμό του (μπορείτε να το βάλετε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά ώστε να φύγει όλη η υγρασία).

Απλώστε ένα λεπτό φιλμ από φυτικό έλαιο (για παράδειγμα, ηλιέλαιο, σπορέλαιο) σε όλες τις επιφάνειες του σκεύους (μέσα-έξω). Απλώστε το φυτικό έλαιο με μια πετσέτα και βάλτε τόσο ώστε το σκεύος σας να μην γυαλίζει. Αν το σκεύος σας γυαλίζει σημαίνει ότι έχετε βάλει περισσότερο φυτικό έλαιο από όσο χρειάζεται. Συνιστούμε να μην βάζετε παραπάνω φυτικό έλαιο γιατί το σκεύος σας μετά θα "κολλάει" στα χέρια σας. Με το φυτικό έλαιο προστατεύεται ο χυτοσίδηρος (μαντέμι) από τη σκουριά και προετοιμάζετε την επιφάνεια του σκεύους για το επόμενο μαγείρεμα. Μην αποθηκεύσετε ένα μαντεμένιο σκεύος βρεγμένο και χωρίς να το έχετε αλείψει με φυτικό έλαιο, γιατί θα σκουριάσει.

Xαρακτηριστικά:

  • Συμβατή με τα μοντέλα ψησταριών Landmann με κωδικό: miton 3.1, falcon 3.0, LD12739, LD12721, LD12735
  • Διαστάσεις Προϊόντος: 45 Μ x 29 Π x 1 Υ cm
  • Καθαρό Βάρος: 4,06 kg

Εκτίμηση μεταφορικών