Ανοξείδωτη Σχάρα Ψησίματος 3 σε 1 - NAPOLEON

Ανοξείδωτη Σχάρα Ψησίματος 3 σε 1 - NAPOLEON

Μαντεμένια Πλάκα - Σχάρα Διπλής Όψης Chef Collection 41.5 x 25.5 cm – Lodge

Μαντεμένια Πλάκα - Σχάρα Διπλής Όψης Chef Collection 41.5 x 25.5 cm – Lodge

Μαντεμένια Σχάρα Ψησίματος 23 Χ 43 cm - Somagic

Μαντεμένια σχάρα ψησίματος Harlem διαστάσεων 21 Χ 43 cm.

51,00 €
ID#: 9242
SKU
GAZW4323-1
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Somagic
Υλικό Κατασκευής Μαντέμι
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Μαντεμένια σχάρα ψησίματος Harlem διαστάσεων 23 Χ 43 cm. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ψησταριά υγραερίου ή κάρβουνου και να αντικαταστήσει τη φθαρμένη παλιά σχάρα. Το μαντέμι χαρακτηρίζεται από την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και την αντοχή στο χρόνο.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 23 Χ 43cm

Διαδικασία καθαρισμού & συντήρησης μαντεμένιας πλάκας:

Αφού τελειώσετε με το μαγείρεμα, αφήστε το μαντεμένιο σκεύος σας να κρυώσει εντελώς, πριν το ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε υγρό πιάτων ή σαπούνι για να το καθαρίσετε γιατί καταστρέφεται η πατίνα στην επιφάνειά του. Καθαρίστε το με ειδική βούρτσα καθαρισμού και αφήστε το να στεγνώσει. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι λεκέδες θα φύγουν με την χρήση της βούρτσας καθαρισμού. Στεγνώστε το σκεύος σας αμέσως μετά τον καθαρισμό του (μπορείτε να το βάλετε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά ώστε να φύγει όλη η υγρασία).

Απλώστε ένα λεπτό φιλμ από φυτικό έλαιο (για παράδειγμα, ηλιέλαιο, σπορέλαιο) σε όλες τις επιφάνειες του σκεύους (μέσα-έξω). Απλώστε το φυτικό έλαιο με μια πετσέτα και βάλτε τόσο ώστε το σκεύος σας να μην γυαλίζει. Αν το σκεύος σας γυαλίζει σημαίνει ότι έχετε βάλει περισσότερο φυτικό έλαιο από όσο χρειάζεται. Συνιστούμε να μην βάζετε παραπάνω φυτικό έλαιο γιατί το σκεύος σας μετά θα "κολλάει" στα χέρια σας. Με το φυτικό έλαιο προστατεύεται ο χυτοσίδηρος (μαντέμι) από τη σκουριά και προετοιμάζετε την επιφάνεια του σκεύους για το επόμενο μαγείρεμα. Μην αποθηκεύσετε ένα μαντεμένιο σκεύος βρεγμένο και χωρίς να το έχετε αλείψει με φυτικό έλαιο, γιατί θα σκουριάσει.

Εκτίμηση μεταφορικών

    Επιλέγοντας ψησταριές - B.B.Q. Somagic, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι απολαμβάνετε προϊόντα υψηλής ποιότητας κατασκευής και πρώτων υλών. Και αυτό ακριβώς, η Somagic, μπορεί να το εγγυάται στους πελάτες της έμπρακτα ενισχύοντας την ασφάλεια των επιλογών τους. 

    Η Somagic Barbecues Greece, σας παρέχει :

    2 χρόνια ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ στις μεταλλικές και μαντεμένιες ψησταριές κάρβουνου, στις ψησταριές υγραερίου, στα πλατώ ψησίματος υγραερίου, στα τραπέζια - trolley, στις συνθέσεις υπαίθριας κουζίνας, στις μαντεμένιες πλάκες ψησίματος

    5 χρόνια ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ στα μαντεμένια μέρη των ψησταριών κάρβουνου