Τζάκι Εξωτερικού Χώρου - Ψησταριά Κάρβουνου Στρογγυλή Εστία - Landmann

Τζάκι Εξωτερικού Χώρου - Ψησταριά Κάρβουνου Στρογγυλή Εστία - Landmann

Ψησταριά Κάρβουνου Grill Pro910 Chef - Vulcanus

Ψησταριά Κάρβουνου Grill Pro910 Chef - Vulcanus

Ψησταριά Κάρβουνου Grill Pro910 Masterchef - Vulcanus

Η Vulcanus κατασκεύασε το Pro910 MasterChef με επίκεντρο εσένα. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, με την υπερυψωμένη επιφάνεια ψησίματος σου εξασφαλίζει ξεκούραστο μαγείρεμα, καθώς μπορείς να επιβλέπεις τη μαγειρική σου όρθιος. Η μεγάλη του βάση δημιουργεί αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος του Grill και χωρίζεται με ράφι, για να μπορείς να αποθηκεύεις τα ξύλα σου, τα πιατικά ή τα τρόφιμά σου. Επιπλέον, η μεγάλη επιφάνεια εργασίας, σου επιτρέπει να κάνεις όλη την προετοιμασία του γεύματος, στον εξωτερικό σου χώρο. Εξοπλισμένο με δίσκο κοπής από οξιά, το Vulcanus Pro910 MasterChef, σου παρέχει μέγιστη ευκολία στην διαχείριση των τροφίμων αλλά και για το σερβίρισμά τους. Έτσι, μπορείς να έχεις κοντά σου όλα όσα χρειάζεσαι, για ένα άνετο, χαλαρό μαγείρεμα χωρίς περιττές διαδρομές.

3.499,00 €
ID#: 11793
SKU
100060
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Vulcanus
Εγγύηση 5 χρόνια
Χρώματα Σκουριά
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Το VULCANUS Pro910 MasterChef, με το τετράγωνο σχήμα του, υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες και του πιο έμπειρου pitmaster. Η εντυπωσιακή κατασκευή του, με πλατώ διαστάσεων 910 Χ 910 mm, αυξάνει κατά 1/3 την ωφέλιμη επιφάνεια ψησίματος, σε σύγκριση με αντίστοιχα Grill κυκλικού σχήματος και σου χαρίζει απεριόριστες δυνατότητες. Χάρη στη φυσική δημιουργία δύο ζωνών μαγειρέματος, μπορείς να ψήνεις τις μπριζόλες και τα φιλέτα σου ενώ παράλληλα σιγομαγειρεύεις σε χαμηλότερες θερμοκρασίες λαχανικά και άλλα συνοδευτικά για το γεύμα σου. Την ίδια στιγμή, οι αυλακώσεις στις 4 πλευρές της επιφάνειας ψησίματος, διευκολύνουν την αποστράγγιση των λιπαρών ουσιών για να μαγειρεύεις τόσο νόστιμα όσο και υγιεινά. Τέλος, ο ειδικός δίσκος συλλογής στάχτης, θα κάνει τον καθαρισμό του Grill σου, παιχνίδι. Το Pro910 MasterChef ήρθε για να απογειώσει τις μαγειρικές σου ικανότητες και να σου χαρίσει μοναδικές εμπειρίες υπαίθριου μαγειρέματος με τη μέγιστη ευκολία.

Χάρη στα εξαιρετικά υλικά κατασκευής του, το VULCANUS Pro910 MasterChef μπορεί να ανταποκριθεί επάξια σε οποιεσδήποτε εξωτερικές συνθήκες. Με βάση και περίβλημα από οξειδωμένο χάλυβα Cor-Ten, που διακρίνεται για την μακροζωία του αλλά και την εκπληκτική του αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες, το Pro910 MasterChef της Vulcanus είναι πρακτικά ανίκητο ενάντια στο χρόνο. Η επιφάνεια ψησίματος πάχους 12mm, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας καθαρό χάλυβα Black Steel, με πιστοποίηση καταλληλότητας για τρόφιμα, για να είσαι σίγουρος ότι το Pro910 MasterChef, έχει φτιαχτεί για να αντέχει στα δύσκολα. Παράλληλα, ο εσωτερικός του πυρήνας από κεραμικό, εξασφαλίζει την αργή απελευθέρωση της θερμότητας, την ομοιόμορφη κατανομή της αλλά και τη διατήρησή της, για μέγιστη απόδοση του Grill σου, εντυπωσιακή εξοικονόμηση καύσιμης ύλης και ευκολία.

Ψήσε στην εντυπωσιακά μεγάλη επιφάνεια δύο ζωνών του Grill σου ή αξιοποίησε την κεντρική του επιφάνεια, προσθέτωντας την ειδική σχάρα 2 θέσεων της Vulcanus. Μαγείρεψε απ'ευθείας επάνω στη φωτιά ή χρησιμοποίησε τα χειροποίητα μαντεμένια σκεύη της ίδιας μάρκας, για να εξερευνήσεις μαγειρικές εμπειρίες από όλο τον κόσμο. Αργεντίνικο Asado, με το ειδικό τόξο και τον σταυρό για Asado, Ελληνικό κοντοσούβλι και κοκορέτσι με τα ειδικά σουβλάκια, αλλά και οτιδήποτε άλλο εμπνεύσει τη φαντασία σου, με τα αναρίθμητα αξεσουάρ της Vulcanus. Ένα μόνο Grill, αμέτρητες επιλογές.

Χαρακτηριστικά:

  • Σώμα από Οξειδωμένο Χάλυβα Kor-Ten Steel (έκθεση στις καιρικές συνθήκες ενισχύει τη φυσική οξείδωση του υλικού.)
  • Επιφάνεια μαγειρέματος από Χάλυβα Black Steel (επάλειψη με οποιοδήποτε βρώσιμο φυτικό λάδι, με υψηλό σημείο καπνού.
  • 5 χρόνια εγγύηση στο γκριλ & 2 χρόνια εγγύηση στο ξύλο κοπής
  • Επιφάνεια ψησίματος: 91x91cm
  • Διαστάσεις Συσκευής: Πλάτος: 139,2 cm / Ύψος: 99 cm / Βάθος: 91 cm / Βάρος: 202 kg

Εκτίμηση μεταφορικών