Τρόποι πληρωμών

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή:

Πληρωμή στον οδηγό της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβής της παραγγελίας σας. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3€. Για όλα τα ογκώδη προϊόντα για τα οποία η αποστολή θα γίνεται με συμβατική μεταφορική (πρακτορείο), δεν ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, απο 3/1/2012, αποδείξεις Λιανικής αξίας άνω των 1500€ προς ιδιώτες και 500€ προς επαγγελματίες επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης), θα πρέπει να εξοφλουνται μόνο με έναν απο τους 2 παρακάτω τρόπους: Κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό ή Χρέωση σε πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

2. Πιστωτική κάρτα (ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ):

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική σας κάρτα. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της ALPHA bank με πρωτόκολλο ασφαλείας κρυπτογράφησης SSL στα 128 bit. Η εταιρεία μας ΔΕΝ διατηρεί και ΔΕΝ αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Κατά την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας και εφόσον δεν γίνει διακρίβωση της συναλλαγής σας από την τράπεζα, δύναται να σας ζητηθεί να μας αποστείλετε είτε με fax (211 101 81 71) είτε με e-mail (pyrostia@gmail.com) αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας. Κύριος σκοπός μας είναι η αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και η προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

Με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτα δέν υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας μέσω άτοκων δόσεων.

Άτοκες Δόσεις:

Δεν υπάρχει δυνατότητα για λιγο χρονικό διαστημα

Παρακαλω επικοινωνήστε μαζι μας τηλεφωνικά για περισσοτερες πληροφορίες 

4. Προπληρωμένη κάρτα (prepaid card):

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, μπορείτε να πληρώστε την παραγγελία σας μέσω μιας προπληρωμένης κάρτας . Η χρήση της προπληρωμένης κάρτας είναι αρκετά διαδεδομένη σε χρήστες του διαδικτύου που πραγματοποιούν πολύ συχνά συναλλαγές μέσω αυτού. Για τις προπληρωμένες κάρτες μπορείτε να απευθυνθείτε στις περισσότερες τράπεζες για την απόκτησή τους.

5. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank GR4301403950395002320000976

Πειραιως : GR7101716340006634145174636

Δικαιούχος: Πυροστιά - Χ.ΜΠΕΚΟΣ - Ε.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε.Ε

Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το λογιστήριο της εταιρίας μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο τηλ. 210.50.51.351 ή όπως αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω fax στο ( 211 101 81 71 ) . Μπορείτε επίσης να αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στην διεύθυνση (pyrostia@gmail.com) .

6. Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας, από την έδρα μας:

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα μας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής.

Pyrostia.gr

Χ.ΜΠΕΚΟΣ - Ε.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε.Ε.
Θηβων 483 Ίλιον
Τ.Κ.: 13121
Ίλιον - Αττικής

Τηλ. Κέντρο: 210 50 51 351

Προκειμένου να παραλάβετε απο την έδρα μας, θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί η παραγγελίας σας και να έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικά οτι το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραλαβή.