Κοντοσουβλιέρα Με Σουβλάκια Inox 120 cm

Κοντοσουβλιέρα Με Σουβλάκια Inox 120 cm

Σουβλάκια Για Pro910 Needle - Vulcanus

Σουβλάκια Για Pro910 Needle - Vulcanus

Σούβλα (Βασικό Σετ) για Pro910 Rotisserie - Vulcanus

Ψήσε στη Σούβλα, γουρουνόπουλο, γαλοπούλα, χήνα ή άλλα πουλερικά, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να χρησιμοποιείς την περιμετρική επιφάνεια μαγειρέματος για να ψήσεις, πίτες, καλαμπόκι και άλλα συνοδευτικά για το γεύμα σου.

879,00 €
ID#: 11795
SKU
900220
Περισσότερες Πληροφορίες
Εγγύηση 5 χρόνια
Κατασκευαστής Vulcanus
Υλικό Κατασκευής Ανοξείδωτο
Διαθεσιμότητα Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Απογείωσε τις δυνατότητες του grill σου, με το Σετ Σούβλας για Pro910 της Vulcanus. Με αρχή μας το "One Vulcanus to rule them all" και τις αναρίθμητες επιλογές που σου δίνει ένα grill της Vulcanus, δεν θα χρειαστείς ποτέ κανένα άλλο grill. Ψήσε στη Σούβλα, γουρουνόπουλο, γαλοπούλα, χήνα ή άλλα πουλερικά, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να χρησιμοποιείς την περιμετρική επιφάνεια μαγειρέματος για να ψήσεις, πίτες, καλαμπόκι και άλλα συνοδευτικά για το γεύμα σου. Όλα τα μέρη του Σετ Σούβλας είναι κατασκευασμένα από συμπαγή ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη αντοχή. Η στιβαρή κατασκευή περιλαμβάνει, δύο πυλώνες τοποθέτησης και μία κεντρική μεγάλη σούβλα που πλαισιώνεται από 2 πλάκες στήριξης, με περισσότερες από 50 θέσεις για σουβλάκια συγκράτησης, αλλά και 4 μικρότερες σούβλες για βέλτιστη στήριξη του φαγητού. Χρησιμοποίησε τη μανιβέλα ή πρόσθεσε το ειδικό Μοτέρ ανοχής έως 40 kg, για ξεκούραστο ψήσιμο. Τέλος, οι πυλώνες τοποθέτησης, διαθέτουν υποδοχές για Τόξο και Σταυρό για Asado, αλλά και βελόνες με χειρολαβές, για να μπορείς να ετοιμάσεις τον δικό σου, σπιτικό γύρο.

Χαρακτηριστικά:

  • Ανοξείδωτος Χάλυβας
  • Εγγύηση 5 ετών.
  • Διαστάσεις Αξεσουάρ: Πλάτος: 127 cm / Ύψος: 49 cm / Βάθος: 23 cm / καρέ Σούβλας 1,6 Χ 1,6 cm / Μήκος βελόνας grill: 70 cm / Βάρος: 11 kg
  • Βάρος Ψητού: 40kg

Εκτίμηση μεταφορικών