Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή:

Πληρωμή στον οδηγό της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβής της παραγγελίας σας. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3€. Για όλα τα ογκώδη προϊόντα για τα οποία η αποστολή θα γίνεται με συμβατική μεταφορική (πρακτορείο), δεν ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, απο 3/1/2012, αποδείξεις Λιανικής αξίας άνω των 1500€ προς ιδιώτες και 500€ προς επαγγελματίες επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης), θα πρέπει να εξοφλουνται μόνο με έναν απο τους 2 παρακάτω τρόπους: Κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό ή Χρέωση σε πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

2. Πιστωτική κάρτα (ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ):

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική σας κάρτα. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της ALPHA bank με πρωτόκολλο ασφαλείας κρυπτογράφησης SSL στα 128 bit. Η εταιρεία μας ΔΕΝ διατηρεί και ΔΕΝ αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Κατά την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας και εφόσον δεν γίνει διακρίβωση της συναλλαγής σας από την τράπεζα, δύναται να σας ζητηθεί να μας αποστείλετε είτε με fax (211 101 81 71) είτε με e-mail (sales@pyrostia.gr) αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας. Κύριος σκοπός μας είναι η αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και η προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

Με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτα δεν υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας μέσω άτοκων δόσεων.

Άτοκες Δόσεις:

Δυνατότητα Ατόκων Δόσεων γίνονται μόνο με επίσκεψη στο κατάστημα της Θηβών 483 στο Ίλιον καθώς επίσης και με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας .

Πινάκας Ατόκων Δόσεων

Από 150 € - 300€ / Δυνατότητα 3 Ατόκων Δόσεων

Από 300 € - 600€ / Δυνατότητα 6 Ατόκων Δόσεων

Από 600 € και Άνω / Δυνατότητα 12 Ατόκων Δόσεων

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες 

3. Προπληρωμένη κάρτα (prepaid card):

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, μπορείτε να πληρώστε την παραγγελία σας μέσω μιας προπληρωμένης κάρτας . Η χρήση της προπληρωμένης κάρτας είναι αρκετά διαδεδομένη σε χρήστες του διαδικτύου που πραγματοποιούν πολύ συχνά συναλλαγές μέσω αυτού. Για τις προπληρωμένες κάρτες μπορείτε να απευθυνθείτε στις περισσότερες τράπεζες για την απόκτησή τους.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank GR4301403950395002320000976

Ο SWIFT/BIC της Alpha Bank είναι: CRBAGRAA 

Πειραιως : GR7101716340006634145174636

Ο κωδικός BIC της Τράπεζας Πειραιώς είναι PIRBGRAA

Δικαιούχος: Πυροστιά - Χ.ΜΠΕΚΟΣ - Ε.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε.Ε

Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ-ΕΝΤΟΛΕΑ) ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ - ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το λογιστήριο της εταιρίας μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο τηλ. 210.50.51.351 ή όπως αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω fax στο ( 211 101 81 71 ) . Μπορείτε επίσης να αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στην διεύθυνση (sales@pyrostia.gr) .

5. Πληρωμή μέσω PayPal

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

6. Δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω TBI BANK


Εάν δεν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από την Pyrostia.gr με το πρόγραμμα «Δόσεις χωρίς πιστωτική» της tbi bank

Ο αριθμός των δόσεων κυμαίνεται από 3 έως 60 και για ποσά από 200€ έως 10.000€

Το επιτόκιο κυμαίνεται από 11,6% έως 20,6% ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα.

Για να προωθήσετε το αίτημα σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@pyrostia.gr

Συμπληρώνοντας το έντυπο αίτησης χρηματοδότησης tbi bank

100% Ψηφιακή διαδικασία : Ψηφιακή υποβολή αίτησης και ηλεκτρονική υπογραφή

Υπάρχει δυνατότητα μερικής ή ολικής αποπληρωμής του δανείου κατόπιν επικοινωνίας με την tbi bank

 Υποστήριξη πελατών +30 210 300 99 90 - customers@tbibank.gr

Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 -21:00 / Σάββατο 10:00 – 18:00

Για ποσά από 20-200€ 4 δόσεις άτοκες.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας, για ποσά από 20€ έως 200€, σε 4 μηνιαίες δόσεις με την χρήση μόνο της χρεωστικής σας κάρτας

Κάντε την πρώτη πληρωμή την στιγμή της αγοράς και τις υπόλοιπες τους επόμενους 3 μήνες

4 δόσεις
1η δόση σήμερα
3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις
από 20€ έως 200€
κόστος υπηρεσίας 10€
ανεξαρτήτως ποσού αγοράς
Άμεση έγκριση
χωρίς υπογραφή σύμβασης

 

Για την έγκριση της αίτησης αρκεί να γνωρίζετε το κινητό – email και το ΑΦΜ σας

Άμεση έγκριση χωρίς υπογραφή σύμβασης

Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 10€ ανεξαρτήτως ποσού αγοράς