Our Blog

 1. Συμβουλές Συντήρησης Weber

  Οι ιδιοκτήτες ψησταριών Weber είναι εξαιρετικά υπερήφανοι για τις ψησταριές τους. Επιδείξτε την υπερηφάνεια και τη χαρά σας. Διατηρείτε την ψησταριά σας καθαρή και όμορφη, εσωτερικά και εξωτερικά, ακολουθώντας αυτά τα συνήθη βήματα συντήρησης.

  Περισσότερα »
 2. Χαρακτηριστικά Ηλεκτρικών Ψησταριών Weber

  Οι ηλεκτρικές ψησταριές Pulse και Q ενισχύουν το σύγχρονο τρόπο ζωής και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να ζήσουν το μέλλον του ψησίματος. Σχεδιασμένη με στυλ, η ηλεκτρική Weber Q μπορεί να χωρέσει εύκολα σε κάθε μπαλκόνι και ταράτσα! Η σειρά Pulse χαρίζει υψηλής απόδοσης ψήσιμο με ηλεκτρική ενέργεια και με ενσωματωμένη έξυπνη τεχνολογία, προσφέροντας σας περισσότερη ακρίβεια από ποτέ.

  Περισσότερα »
 3. Χαρακτηριστικά Ψησταριών Υγραερίου της Weber

  Έρχεστε βιαστικά από τη δουλειά. Η οικογένειά πεινάει και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, αλλά δεν θέλετε απλώς να ικανοποιήσετε την πείνα σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η ψησταριά υγραερίου ανάβει και ένα νόστιμο γεύμα είναι σύντομα έτοιμο με όλη την ατμόσφαιρα και την υπέροχη γεύση που συνοδεύουν το μπάρμπεκιου. Οι ψησταριές υγραερίου της Weber το κάνουν τόσο εύκολο.

  Περισσότερα »
 4. Μέθοδοι Ψησίματος by Weber

  Εξερευνήστε μαζί μας τις μεθόδους ψησίματος, ώστε πάντοτε να πετυχαίνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με οικονομία καυσίμου. Με λίγο εξάσκηση τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

  Περισσότερα »
 5. Χαρακτηριστικά Ψησταριών Κάρβουνου της Weber

  Εν συντομία....

  Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι ο πλέον αυθεντικός και παραδοσιακός τρόπος ψησίματος.

  Περισσότερα »
 6. Sear Station by Weber

  Το SearStation είναι ένας επιπλέον καυστήρας κάτω από τη σχάρα, ο οποίος σας δίνει έξτρα θερμότητα τη στιγμή που τη χρειάζεστε. Αυτός ο έξτρα καυστήρας σας παρέχει υψηλές θερμοκρασίες δημιουργώντας τα χαρακτηριστικά σημάδια ψησίματος στο κρέας, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνει την προθέρμανση του μπάρμπεκιου κάθε φορά που ξεκινάτε το ψήσιμο.

  Περισσότερα »
 7. Gourmet BBQ System GBS by Weber

  Ένα σύστημα - αμέτρητες δυνατότητες.

  Μετατρέψτε την ψησταριά σας σε μία κουζίνα εξωτερικού χώρου.

  Το σύστημα Gourmet BBQ System (GBS) by Weber κάνει το μπάρμπεκιου μία εμπερία με απεριόριστες δυνατότητες, καλώντας τον χρήστη να ανακαλύψει ότι το GBS κάνει πολλά περισσότερα από το απλό σύστημα λαχανικών.

   

  Πλήθως εξαρτημάτων σε διαστάσεις ώστε να εφαρμόζουν μεταξύ τους και να δίνουν νέες δυνατότητες στις ψησταριές Weber, όπως μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

  Από την πίτσα μέχρι τα ζυμαρικά, ή το επιδόρπιο, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πιάτο που να μην μπορεί να να μαγειρευτεί σε Weber.

  Για να χρησιμοποιήσετε τα αξεσουάρ GBS, αρκεί απλώς

  Περισσότερα »
 8. Διαμόρφωση και εξοπλισμός Εξωτερικής Κουζίνας στο Παλαιό Φάληρο

  Περισσότερα »
 9. Καθαρισμός Τζακιού - Πυροστιά

  Γιατί πρέπει να γίνεται; Και κάθε πότε;

  Ο καθαρισμός του τζακιού είναι απαραίτητος για την ασφάλεια σας, δηλαδή το να αποφύγετε το ενδεχόμενο ανάφλεξης των υπολειμμάτων της καμινάδας αλλά και για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Τζακιού. Είναι μία σημαντική εργασία που πρέπει να πραγματοποιείτε κάθε χρόνο. Ο σωστός χρόνος καθαρισμού είναι στο τέλος του χειμώνα που πρακτικά μας απαλλάσσει από τα υπολείμματα της καύσης όλης της περιόδου και τα αιωρούμενα σωματίδια που πέφτουν από τη καμινάδα του τζακιού και λερώνουν το σαλόνι μας.

  Πώς γίνεται ο Καθαρισμός Τζακιού;

  Αρχικά ελέγχουμε την καμινάδα για να δούμε, αν υπάρχουν εμπόδια όπως (κλειστές γωνίες – σίδερα στις πλάκες κ.α.).
  Έπειτα, σφραγίζουμε την εστία του τζακιού με ειδικό πανί ώστε να συγκρατεί ακόμα και την ψιλή σκόνη της καπνιάς και ταυτόχρονα τοποθετούμε το άκρο της σκούπας μέσα στην εστία, για να ρουφήξουμε την πολλή σκόνη που πέφτει κατά την διάρκεια

  Περισσότερα »
 10. Καθαρισμός και Συντήρηση Ψησταριάς Υγραερίου

  Εάν έχετε barbeque υγραερίου και θέλετε να αναλάβουμε τον καθαρισμό του, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • Ερχόμαστε στο χώρο σας και παραλαμβάνουμε τη ψησταριάς σας.
  • Σε 3-4 ημέρες σας επιστρέφουμε καθαρισμένη και ελεγμένη τη ψησταριά σας.
  • Στην περίπτωση που η ψησταριά χρειάζεται κάποιο ανταλλακτικό, σας ενημερώνουμε για το κόστος και με την έγκρισή σας προχωράμε στο ανάλογο service.

  Το κόστος της υπηρεσίας ξεκινάει από 70€ για περιοχές εντός του δικτύου διανομής ενώ σε περιοχές εκτός του δικτύου θα υπάρξει έξτρα χρέωση.

  Περισσότερα »
Σελίδα