Μηνιαία Αρχεία: Αυγούστου 2022

0

  1. Τα 10 Μυστικά του Καλού Ψήστη

    Σας παραθέτουμε 10 μυστικά ψησίματος για να γίνετε ένας δεξιοτέχνης του μπάρμπεκιου. Συνήθως ψάχνετε να βρείτε καλές συνταγές με λαχταριστές φωτογραφίες από γνωστούς σεφ για να μαγέψετε τους καλεσμένους σας όμως με αυτά τα μικρά μυστικά τα αποτελέσματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας ακόμα και με τις πιο απλές συνταγές και υλικά. Θα μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας συνοπτικά σε 10 απλούς κανόνες – τεχνικές.

  2. Τζάκι Νερού - Καλοριφέρ vs Αερόθερμο Τζάκι - HITZE

    Οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε να έχουμε το δικό μας σπίτι όπου θα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να αισθανόμαστε ασφαλείς. Πολλοί από εμάς ονειρευόμαστε επίσης ότι η καρδιά αυτού του σπιτιού είναι ένα τζάκι με κούτσουρα που τρίζουν. Ωστόσο, για να περάσετε από το όνειρο στην πραγματοποίηση της πρώτης σας επιλογής τύπου τζακιού.

  3. Ενεργειακά Τζάκια και Ενεργειακές Κασέτες - FERGUSS

    Η εταιρεία FERGUSS δραστηριοποιείται στην αγορά για πάνω από είκοσι χρόνια, ασχολούμενη αποκλειστικά με την παραγωγή χυτών τζακιών και φούρνων.

  4. Διαχείριση Τζακιού Εξωτερικού Χώρου by Happy Cocooning

    Είναι ασφαλή τα τζάκια εξωτερικού χώρου; Αν χρησιμοποιήσουμε αυτές τις βασικές συμβουλές ασφαλείας.

    Ένα τζάκι έχει γίνει μια ολοένα και πιο δημοφιλής προσθήκη στις αυλές σε όλη την Ελλάδα. Οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια και, σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση, το 67 τοις εκατό των ιδιοκτητών κατοικιών δήλωσαν ότι θα ήθελαν ένα υπαίθριο τζάκι στον κήπο τους.

    Για τους ιδιοκτήτες και τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες ενός τζακιού εξωτερικού χώρου, ακολουθούν μερικές σημαντικές συμβουλές που θα κρατήσουν εσάς, τα παιδιά, τα κατοικίδια ζώα σας και τους φίλους σας ασφαλείς.

  5. Συνήθεις Ερωτήσεις Για τα Εξωτερικά Τζάκια Αερίου by Happy Cocooning

    Φωτίζουμε τα σκοτεινά σημεία και σας λύνουμε τις απορίες, σχετικά με τη χρήση των τζακιών αερίου εξωτερικού χώρου.